Sanegor
Witam serdecznie w Terminalu Handlowym Gwiezdnego Imperium ! Jestem Ray Jimmson i jestem ministrem spraw handlowych Gwiezdnego Imperium zarządzanego przez Sanegora. Skoro dotarłeś do tego pomieszczenia oznacza to że jesteś zainteresowany nasza ofertą handlową, którą pragnę Ci po krotce przedstawić.
Nasze Imperium Agoszańskie produkuje duże nadwyżki deuteru co było zaplanowane od samego początku jego powstania. Prawie wszystkie planety znajdziesz na zimniejszych pozycjach w różnych końcowych układach słonecznych 3 galaktyki. Z stamtąd też prowadzimy wysyłkę i odbiór surowców. Paliwo czyli nasz główny towar eksportowy pragniemy wymienić za mix surowcowy.
Mam na myśli tutaj mieszankę metalowo - kryształową. Im więcej kryształu tym lepiej lecz zdajemy sobie z tego sprawę że niestety na rynku nie ma nadwyżek i nikomu nie zbywa on w magazynach. Aktualnym przelicznikiem jest stosunek jednostkowy 3 metalu : 2 kryształu : 1 deuteru. Jak pilnie potrzebujesz pilnie deuteru i masz an sprzedaż tylko metal to wtedy cena za jednostkę deuteru wzrasta do 3,5 do 1.
Jeśli oferta Ciebie interesuje zgłoś to tutaj lub na podany nr gg (informacja pod moim avatarem). Przy dłuższym handlu można liczyć na lepsze oferty.
Dodatkowo w ramach potwierdzenia naszych dotychczasowych wymian handlowych możesz zerknąć do tematu z dokonanymi transakcjami, który znajduje się tutaj.